Thursday, 7 January 2010

ais putih




Keinginan ku nak menyentuh ais berwarna putih(ada ka ais wrna lain??=p) kembali lagi..Keinginanku ini disemarakkan balik oleh seseorg..Sebelum ini mmg aku berkobar2 nak pegang salji,tpi disebabkan tidak mendapat sambutan dari kwn2,aku kuburkan saja niat itu.Hurm,negara y menjadi pilihan hatiku ada sebuah negara Islam y boleh dikatakan murah utk dilawati.he3..aku tidak mmpu nak pergi kenegara2 dunia pertama..aku hnya seorg pelajar yang masih dibawah tangunggan mak ayh.So,kena la pk soal duit byk kali,tmbh pula mak ayh ku sudah bersara.
Tapi semalam seseorg yang menaikkan semangat aku balik hndak pergi ke sana telah memberi tahu bahawasanya ais berwarna putih itu sudah mencair if kami p time winter break ni.So how??xkan la aku nak p UK lgi.Sure la ayh aku berat nak lepaskan aku lgi ke
sana...Hurm,aku terpk akan mak sedara ku yang menetap di Durham berhampiran dgn Liverpool.Kalau la ayh bgi aku p sana n snow msih riang ria menyembah kebumi,kan best.Sure hasrat aku n seseorang itu nak sentuh salji tercapai..he3..haish..poyo ja aku.Senang2 men ais dlm peti ais sudah.
Hurm,apakah kesudahannya??Aku rasa,cuti winter break aku dihabiskan diatas katil di sebuah rumah berhampiran kuliah adab di bumi mansoura.
Apa2 pun study la dlu paah..sabtu ni until sabtu depan kamu tu exm.xsedaq dri lgi.nak jalan ja keja..jgn la smpai nak lupakan harapan mak ayh aku hntaq mai sini.

by paah

5 comments:

k u c e n g said...

paah, study! ngeh3.

merpatiputih said...

hahaha..baik ili sygg

silent-no-more said...

nih kak ngah nih
nasib sedaq
pi bagi pass exam with flaying colors baru pikir la nak jalan mana..hehehehe

jaga diri
tok sah dok perabih byk masa kat laptop nih
buat kerja takpa
online had-had kan la masa ok

merpatiputih said...

he3..
bila kak ngah dah berleter..
paah terdiam..+.+

hanagembira said...

hehe..paah..
tula x dpt smbutan =(
xpela nxt yer kte plan btol2 k..
insyaAllah taun dpn cm rmi je nk p sentuh salji..
kte kumpul duit strt taun ni k
ade rezeki kte p taun dpn ye paah cyg...