Tuesday, 25 January 2011

Jom berkaraoke :)


Haa..Saja nak promote benda ni.Dah lama aku jumpa,tapi bru rini nak promote.G pun ada org tu nak tau,aku dok melalak lagu apa tadi.he3..

Just for fun.If tension or rasa nak menyumbangkan suara,sila la buka website ni :)
Xpayah penat2 p bazirkan duit kat box karaoke tu.ngeh2..


Tapi cik2 dan puan2 kena daftar dlu.Bru leh melalak.Xpayah bazirkan duit n paling best,bila rasa nak nanyi,leh nyanyi tros.
bahan2 y perlu ada,laptop,tenet,mic. dan suara anda y sedap :P


p/s:sure pas ni pizah x puas hti kat aku :P

2 comments:

loki said...

hahahahhhaha dah daftar weh!

paahbaek said...

haish..cepat aja.mmg peminat karaoke la ang ni :P