Friday, 21 January 2011

Will You Marry Me :)

Hua...dah lama nak update blog.Dah siapkan bahan dah masa 12jan ritu, budget pas ja exm pathology nak update la..tapi balik2 ja umh,tgk2 xdak internet.
Ingat sat ja xdak tenet,tengok2 dah hampir 2 minggu kot.Mati kutu aku dok kat umh, dengan hard disk aku y rosaknya,mmg melimitkan hiburan aku la.


K2..kembali kepada tajuk asal,Will u Marry Me ni..he3.jgn ingt aku plak y x sabaq2 nak kwen eh.
Aku just tertarik dengan jalan cerita mcm mana depa boleh bersatu b4 menjadi sepasang suami isteri y sah,iaitu seorang pelakon dan jugak penyanyi kat mesia,iaitu elyana..
If nak tau mcm mna,sila tengok eh VC ni.
Aku sungguh kagum dengan elyana.he3..
so gadis2 diluar sana,ada berani x nak buat mcm tu ??


In da same time,just nak kongsi VC wedding y aku jumpa..Rasa best plak buat mcm ni.Tapi ada org ckp dari labur duit buat VC,baik p honeymoon kan??hahaha.Tapi xkisah la.Lain org,lain caranya :)




So sweet!
tapi mcm x sesuai sgt la untuk sesiapa beragama Islam nak buat mcm ni kan.
Boleh buat,tapi berpada2 la kot :)Aku nak komen lebih2 pun,aku bukan pandai sangat selok belok agama ni.Just berpegang pada basic insyaAllah kita x tersimpang dari-Nya.

7 comments:

kasyur said...

hg dah jatuh kategori wajib kawin ni paah. haha

Iz iwan said...

ehem2..cam da calon ja paah..hehehe

LemonShack said...

huhu..pa'ah..t dh ada calon jgn lupa mai jemput aku...peace~

khairi malik said...

selamat pengantin baru paah. ngahaha

paahbaek said...

luqman:apa plak.mcm ni pun mcm dlm ktgori wajib kawen ka??hahaha.senget

izzul:haish..mna ada la.pepandai ja ang

malin:hahaha.sure la.xkan mmber rpt x jmpt plak :P

khairi: hahaha.lmbt lgi la.. :P

Ninie@Aini said...

aini pun belum tentu berani macam elyana..hurmm..true love!!
paah, kawen jgn lupa jemput tau..^_^

LemonShack said...

semua pakat suh hg jemput dh weh...xto la...=D