Wednesday, 5 January 2011

songS (:


Hi.Kali ni just nak merapu ja.Nak study xdak lagi kerajinan :P
Padahal exm dekat gila.Tapi mood tu still xmai.If xmai,nak study pun xmasuk.mcm tu la aku.
So saja nak isi skit masa ngn benda x berfaedah ni.
I found some songs that suitable for all of us to use when u/we does not know how to express ur feeling or how to tell that person bout what in ur head/bout u thinking right now.
Maybe leh guna... Try take a look the lyrics.Tapi if ada ayat tu mcm x bgs,just ignore it.amik y bagus sdahh :P

1st song : This song suitable kat sesapa lelaki y bdget bagus,hot apa suma la.Laki mcm ni selalunya good looking la kan?tapi if laki tu good looking but baik,jgn la plak nak tujukan lagu ni:) Peace~


2nd song: Haa..This song really2 cute n sweet for me. A lot of quote we can get from this song.The most quote i like is when it mention a 'dentist' word.So lagu ni sesuai kat sesapa yg tgh in love:P



3rd song:Lagu ni plak menceritakan situasi if kita ada bestfriend(opposite sex la kan),n kita tetiba syok kat dia n xtau nak bgtau bestfriend tu guano.so boleh la anda2 diluar sana bgi lagu mcm ni :).Hope dia paham la lepas tu.Selamat mencuba~


4th song:Haaa..lgu ni berunsur keganasan skit. Lagu ni nak warning sum1 yang bgi hampa sakit ati or what. If nak ckp depan2 takut,cuba try dengan hntaq lagu mcm ni kat org tu.Sure akan sampai msg tu dgn jelas.Tapi lepas tu if gado g terok jgn cari aku :P



5th song:Lagu ni agak sedih. Lagu ni mencerikan kesedihan lps kita kehilangan seseorang y kita syg or rpt or smtg like that la..Biasa la kan kita ni,bila org tu ada depan mata,xpandai nak appreciate,but lps org tu dah jauh dri kita,bru nak menyesal x treat dia sebaik mungkin dlu.Maybe lagu ni sesuai bgi kat org y merajuk dgn kita,pastu nak bgtau y sebenaqnya kita memerlukan dia...maybe la kan.Hahha~


6th song: Haa...lagu nak bagi semangat kat sesapa y putus cinta kot.Gurl tu dah bagi apa y sepatutnya,but dak laki tu plak x appreciate.So baik putus ja kan?Maybe lps dengaq lagu ni org y putus cinta boleh naik semangat kot.So chill~~


Sampai sini ja la.Buh byk2 pun satgi hampa x dengaq plak lgu2 ni:P
Banyak ja lagu y kita boleh guna nak express our feeling n kekadang certain lagu tu mmg kena ngn situasi kita skang.

2 comments: