Saturday, 12 June 2010

mayyah??



"aiz mayyah"( nak air?)

Terus kepala aku toleh kebelakang,disebabkan meja@tempat exm aku dihadapan sekali,bersebelahan dengan meja pensyarah@doktor2.


Alahai,comelnya exam kat negara mesir ni.
Time kita dok exm ada pulak pacik mai offer kalau2 sesiapa nak air.
Tapi aku hanya melemparkan pandangan kosong ja la kat pacik tu.
Ada la dalam 2 3 kali dia masuk dewan exm aku.
Disebabkan aku dah bawa bekalan air sendiri,aku x terlayan la pacik tu.He3..
Uniknya benda ni.Ka aku ja rasa unik,padahal biasa ja bgi org lain??

#Next paper Histology,14jun ni.Doakan ya =)


2 comments:

syahmi said...

paah!
mintak la air milo!haha

paahbaek said...

hahaha..sengal la ang loki.
dan plak nak buat order
g pun mesir mna wujud milo lah
;)