Sunday, 13 June 2010

exhausted :(


Argh.
I'm really exhausted today.Xtau awt.
Padahal tidoq cukup ja, 7 jam kot hri ni.
Sampai nak study pun mcm x mmpu.Siap mcm parkinson dah aku tadi.
Nak kata lapaq,selera mkn x dak plak.

Maybe otak aku penat ka??

Alahai paah,baru nak masuk 2nd paper otak dah penat???

Banyak g kot paper y aku kena hadapi.
Lagi 6 papers termasuk esk,iaitu histology.Hu3..
Bila otak penat,buat aku malas nak pk byk.

Nak sumbat masuk ilmu dalam otak lagi la malas.
Semalam time jwb exm,ada plak aku kena sindrom malas nak pk.
Bleh plak kan.Ni gara2 penat sangat kot..
Hurm,ntah laa..

Pil barakah aku dah amik.Hope dengan izin Allah,Dia bagi kekuatan kat aku utk teruskan perjuangan utk final ni.
Gudluck juga utk kwn2 gigi.Berusaha sehabis mampu ;)


P/s:Aku baru tau pasai skema nak jwb exm pagi tadi dri seorg senpai gigi.Hope paper semalam doc tengok even aku x mengikut cara2 y ditetapkan.Ameeen

2 comments:

Ifah Ibrahim said...

aku pon mkn barakah hehe
ilex la paah...
jgn give up...
kuatkan azam dan iltizam
tukaq niat tuh...
bukan bljaq sbb nak xm tp bljaq kerana allah k dear

paahbaek said...

thanks tipahhh
hope so
pasni nak kena tanam belajaq kerana Allah,islam =)
hu3
aku bru ada kesedaran mkn barakah tu
hahaha
adehh