Tuesday, 2 February 2010

gayut smpai panas telinga


Hari ni hari selasa..tinggai lgi 2hri ja lgi dak dentist leh praktis ukir b4 ari khamis.
Sbb khamis dah ada exm practical Oral Morphology..
Tiap student akan diberi satu tugasan gigi utk diukr..hurm..
doakan kmi semua yaa...lgi2 aku y kurng berseni..agak cuak kot..


K2,bukan ni aku nak kongsi..ni ha..bgn2 pgi tdi(xdak la pgi sgt),aku nmpk status kwn kat Cairo berbunyi 'Thanks Celcom'...Jiwa aku terdetik,apa lak Celcom bgi free tu..haishh..he3..dgki2
Pastu tetiba dpt ym dri org len ckp sal bnda ni..Wow,gila baik hati Celcom..depa bgi wat free call for today ja..Kawan aku ckp just utk hri ni,so

'Wahai warga Mesir y mempunyai sim Celcom,marilah sama2 kita call Mesia selagi ada wktu dengan kadar zero ' ;;)

Mcm ni step dia..simple ja
  1. memula masukkan sim celcom dlm hp
  2. Pastu gunakan line vodafone
  3. Pastu just dail no mesia but kena buh +6
  4. Then cakap byk2 dengan org tersayang. =)
P/s:sesapa ada sim celcom,bgtau la aku..nak jaaku p serang umh hmpa kot..hahaha...=p
but dlm otak aku dah terbayang muka sapa y ada simcelcom..tgu la kehadiran aku ptg ni..ngeh2

by paahnaksimcelcom

3 comments:

k u c e n g said...

thanx 4 calling paah !

nub said...

aduiyhh..awat laa time tu aku lam clas an..kacau btoi sora lecturer..
ibarat megaspeaker diparking d tepi telinga..

merpatiputih said...

ili syg:no biggie la ili syg..miss u tu call

nub:hahaha..jht la aku ek kcau ang time dlm lecture..maalish again nub