Friday, 23 September 2011

wajib jumpa :)




Wajib jumpa masa pulang Mesia bercuti!
he3..beliau adalah Pipah Pom student UIA. Dah 3/4 kali gak la aku menyelinap masuk tidoq sana.Setiap kali nak selinap masuk,sure pipah takut masa kat pintu gerbang masuk UIA.takut terkantoi ngn pak guard bawa masuk org luaq.Aku y x kecut perut jadi lagu tu.haishh :)

Pipah ni adik dorm masa aku dok Intergrasi Gopeng dulu. Bila nak bagitau org sure aku cakap adik dorm masa kat gopeng dulu,pnjg gak gelaran aku bgi :P

Thanks pipah sebab terima kedatangan k paah kat sana even busy dengan study :)
InsyaAllah tahun mendatang jumpa agi.tu pun if kami blik Mesia :(

2 comments:

♠N[u]@r™ said...

entah kenapa tangan aku gatal nak komen kat sini.hahah

paahbaek said...

elehhhhhhh