Saturday, 24 September 2011

pokok LBS ;)

 


UPM dihatiku. cewahh
ayat mengalahkan student sana ja kan :)
tapi seyesly haritu hari y best
selain ayu bwa jejalan tempat2 best kat UPM,
like pokok Lagenda Budak Setan tu...

aku jugak bertemu dengan member2 kat sana :)
:::ayu,ili balqis,syawal,nub n loqman::
terujaa even kesempitan masa
sebab masa lawatan aku dari pukul 10pagi hingga pukul 2petang
pukul2petang ayu kena masuk kelas..masa senggang tu la beliau bawa aku jalan2 keliling UPM :)
ekceli xdak la jalan,naik moto.

tu satu benda y aku suka gak
aku ni perak sikit naik moto

maklumla umah sendiri xdak moto plus lesen moto pun xdak
tu perak tu :P

UPM adalah uni last y aku melawat masa jejalan minggu lepas.
b4 ni asyik p UIA,USIM,UKM tu jrg2 gak la.
skang tukaq mood p UPM plak
plus ada org best2 kat sana.(ngeh2)
plus sejuk ja kat sana
plus scenery dia best :)

OK klu umuq panjang nak p sana lagi
stay sana semalam plak ah
bru best.hahahaa






5 comments:

nub said...

wajib stay 1 malam!

paahbaek said...

elehhhhhhhh.thn dpn klu aku p pun ang dah xdak kan :P

iyou said...

laaa... baru tau hg perak nek moto.. haha...

anyway thanx a lot dtg! next time bak kata nub WAJIB spend at least 1 mlm!

n sory coz kejap n kalut sgt bwk hg p ronda... =)

jumpak lagi ea, paah!

paahbaek said...

hahaha. excited laah nek moto..
kagum ngn ang dok kesana sini dgn moto
tapi tu ahh..dlm upm slmt la kan.bwa moto luaq tu bhya skit la kan ??

ehh.xyah la nak say sorry ayu,ang luang kan masa tu pun dah buat aku terharu :)

insyaAllah,pnjg umuq kita jumpa lagi..thanks again :)

nub said...

mai ja lah. banyak cengkadak.

haha