Monday, 18 July 2011

'skin' baru


hoyehh..akhirnya dapat jugak aku tukaq kulit baru ni even macam caca-merba skit
penat dah aku nak sengkang mata dok edit html apa suma..
last2 ni ja aku mmpu buat..
patut kena buang Next kat setiap post tu..tapi disebabkan malas nak bersengkang mata dan cetek ilmu html ni,aku amik keputusan biaq la mcm ni 'corak' persembahan blog ni :P

satu g ilg dah pic aku tnjuk huruf H tu..hahaha..silap x save dlu kulit nma..abis data2 y lama ilg..pic tu pun dah x dak dlm simpanan sebab kisah hard disk lama aku y rosak..abis ilg gambaq2 dlam tu..sob3..sedih sgt kisah tu..aku pjuk diri sndri,'xpa la paah,bukan boleh bawa masuk kubuq pun gambaq2 tu'. So just keep it the memory in your mind! cewah..padahal plg sedih pic aku p UK utk kali pertama dan trip p London,Oxford sorg2 la..

Lagu pun dah tukaq..ngeh2..sure org bosan ngn lagu lama aku tu kan.Y paling xleh blah kekadang if ringtone hp org lain ada lagu maher zain dlu tu pun boleh buat aku teringat kat blog y x best ni..hahaha

Kerja naik taraf akan dijalankan dari semasa kesemasa :P

Almost 5hours aku amik nak tukaq bnda alah ni..dari pemilihan lay out baru,tukaq lagu apa suma..lma gila kan?? Klu kesungguhan ni aku terapkan dalam study,sure mumtaz sokmo aku.hahaha :P

2 comments:

chenurulhusna said...

paah comel skin baru...:)ingtkan ape....ades..upanya rupa blog-.-''


hehe,jadi,,,bersempena skin baru,sila buang word verification kt bwh nie ya.ehe!XD

paahbaek said...

owh ada plak word verification eh?? bnda alah tu kena letak b4 kita nak send komen tu kan??insyaAllah..thanks kak husna :)