Saturday, 9 July 2011

mari ziarah menziarahi :)



Salam alaik..
Peratusan untuk shopping just tinggai dalam 70% lagi.InsyaAllah lepas ni settle kan plak 30%.Kena p Husin lg even ritu penat aku gado2 n lari dari org arab.
aku pelik penjual kat Husin tahun ni,paksa org beli sampai nak marah2.Nak soh beli,tapi layan marah2..xmau beli kejaq bagai nak qhak..seb bek la aku capit,tidak memang aku lari dah..
Hurm..2 hari aku kat Cairo buat kaki aku melecet.Banyak jalan kah?He3..
Memang banyak jalan plus pakai kasut baru utk kali ke2.That shoes eat my feet :P
hahaha.ayat keling gila.Sampai2 mansoura,buka socks tengok dah terkeluaq kulit dah tempat y melecet tu.It's hurt..

N today,after zohor aku nak p alex plak.Plan nak p mandi pantai.Nak seksa kaki ka paah??
macam ya ja.kena air biasa pun pedih,ni nak p merendam dalam air masin.Masak la isi aku satgi :)xpa la.demi swimming.Dah lama aku ngidam nak swimming kot,b4 exm lagi..
Zaman kecik2 senang la nak berenang,bila dah besaq pnjag ni pelbagai aspek nak amik kira b4 terjun mandi :P

InsyaAllah after mndi nak p jumpa kwn2 alex even depa x abis exm g.He3..Thanks la bgi aku tidoq sana..Kali ni nak serang umh Mar plak.asyik umh Aina ja..sian beliau :)

after serang Alex,if keadaan ok n mengizinkan nak sambung jaulah ke Zagazig plak.Melawat member jugak.Ni paling excited.x penah g p sana utk bertiduran :)

If xdapat jalan2 jauh,jalan2 jumpa member pun dah memadai.Tapi hope dapat la aku p tmpt y jauh b4 aku balik mesia ni.Hobi suka melancong,tu y payah.Ni sebab genetic dari mak ayah la ni.he3 :P

2 comments:

Ifah Ibrahim said...

jalan baek2 paah! t kmslm malin n kwn2 kt alex

paahbaek said...

yes mem :)