Monday, 20 September 2010

pentingkah?


pentingkan benda ni dlm simpanan anda??
tambah2 insan yang bergelar perempuan.
tambah2 insan yang tidak mempunyai langsung seni pertahankan diri.
tambah2 insan yang kaki berjalan.
tambah2 insan yang suka berjalan seorang diri.
tambah2 insan yang agak lemah.


hahaha.bukan nak buat promotion,just nak ucap a trillion thanks to my caring frend.
coz post this thing to me.bukan aku xleh beli,tapi dah org nak bagi,aku amik ja la.g pun bnda free,sapa x suka.kan?.hahaha.ka aku ja suka??
This thing make me feel, i am an important person!
and thanks coz appriciate me as your frend!

tapi ada kwn aku lain berseloroh,"alah,kalau kena santau,pepperspray ntah kemana,ang ntah kemana.."
"erk!doa mcm tu..kalau benda2 mcm tu,minx lindung dri YANG BERHAK lah.."balas aku. =)

3 comments:

Kalamhati said...

penting gak kot..sediakan payung sebelum ujan..utk kes santau tu..memang la tak dapat membantu dah..yg tu kena doa byk2..baca ayat2 pendinding diri..insyaAllah

amirahsamat said...

deodorant yg jenis spray punye pun boley paah . haha .
2 in 1 lagi . ;P

paahbaek said...

kalamhati:thanks kak =)

mira:haah.betoi gak.tpi dok pakai y roll punya la.hahaha.