Sunday, 19 September 2010

lari rumah


"teman member jap tdi,dia lari rumah.tu lambat balik tu," adik aku bgitau tnpa dipinta.

"hoh,pulak.Jangan ang plak nak buat perangai mcm tu.Haish!"..marah aku.

"dia la,majuk apa ntah ngn ayah dia,tu lari dri umh.tpi dah blik umh dia blik dah,hahaha"..tambah adik aku.

"Erk!"..

hahaha.lwk la plak.tapi agak bahaya.Aku y kuat majuk ni pun dulu penah pk nak lari umh gak.Tapi pk dlm2,x kemana pun if aku lari.G pun biasa la tu kena marah ngn parent kita kan.Kena marah sebab kita buat salah.Kalu x buat salah xdak la kena marah.Dah buat salah pndai2 la tahan bila kena marah kan??hahaha

2 comments:

asparagus malaysia said...

kalo nk lri umah, hg mai la utp...ad bnyak blik ksong ni..ngahaha....

paahbaek said...

hahaha.thanks bgi idea kat aku =)