Tuesday, 25 May 2010

totally sad today




aku sedih after jwb practical anat tdi.
kesalahan y aku buat xleh diterima akal
aku boleh tertukaq samaada tu nerve or veins
bukan xkenai
tapi aku lupa mna satu nama dia
boleh pulakkan??
I HATE JARS HEAD N NECK!
aku sgt kecewa
aku tkut xmmpu nak lepas diz sbjek


dah la semalam exm practical oral morphology
satu sbjek y buat aku botak kepala gak
hurm...
aku dpt gigi atas molar y payah
siap ada cusp of carrabelli
nasib bek kwn2 ingtkan aku ada cusp tu
tidak sure mrkh kena deduct xbuat bnda alah tu
i hate it!

ayah mak..
paah x buat abis baik tdi
sory sgt2
just serah kat Allah ja pas ni
doakan paah utk written
hu4

rindu my family ;(


4 k ngah..maalish sbb paah buat post ni
ritu dah jnji xmau buat ayt2 sdh
tpi pas jwb exm,bnda y sama berulang
sory again kak

4 comments:

syahmi said...

lepas tulis ni mesti rasa lega kn?

ok mula stadi written pulak!!
:)

paahbaek said...

sat la loki
aku x abis meratapi kesedihan agi la
hahahah

Ifah Ibrahim said...

chaiyok paah.. tamow sedey2.. nt effect xm yg len..gogogogo paah gogo

paahbaek said...

baik tipah
doakan aku..
huaaaaaaaaaaaa
bydaway thanks tau =)
miss u