Wednesday, 22 December 2010

laksa dan biri2 :)


Dah lma x post..maaf aku agak busy(ayt common bila dah lma x post entry :P)
Tapi seyes la agak busy n aku dalam mood ntah apa2 minggu bru2 ni.

Ahad ritu aku p cairo,p umh anah.Saja nak p jumpa mak anah alang2 mak dia kat sini.So amik peluang la p melawat,g pun mak aku ngn mak anah memang saling kenai.Pastu anah n aku saling kenai mak masing2.
so x manis la if x p melawat dah alang2 mak anah kat sini kan.
Bila aku bagitau kawan2 lain nak p cairo melawat mak kawan aku,ramai dok melawak,' nak p jumpa mak mertua la tu..'

kat metro

Haish,celah mna plak mak mertua,aku solo g,kwen x agi.ada plak mak mertua.he3
Xkisah la kan.Bestnya masa p sana,aku dapat melantak laksa penang.Sumpah rindu nak makan laksa penang.Aku ni memang hantu laksa.Family aku pun almost hantu laksa.Tambah2 kak long aku.
rindu plak pkena laksa penang panas2 tepi pantai kat bagan ngn kak long aku.Memang terbaik lah:)

Aku sampai ahad malam,sampai2 ja umah anah,aku balon lodeh dlu.Lepas ja perut dapat terima makanan balik,aku balon laksa penang 2 3 mangkok gak la.
Esok tu plak,pagi2 dah pkena laksa.Mau jugak la dalam 3 4 mangkok.Seyes kerinduan kat laksa terbalas.Dengan ada bunga kantan ngn daun kesum dia memang buat aku kecur air liuq ah..he3
Mak anah dok soh makan g,tapi masa tu perut aku dah full kot.tidak memang aku balon dah.he3

Lepas ja balik dri umah anah,aku teman la member aku ni p City Star.Katanya nak release tension ngn jalan2.
minah rempit :P

B4 kami p makan,kami ada masuk tempat main game.Masa tu aku ternampak mesin yang boleh amik barang2 tu.Tetiba teringat kat Chun Hee dalam FO,dia power kot men game ni :P.Tapi org y nak main tu kena pandai aim n kawal 'tangan' tu la if nak dapat adiah..Aku pun minx la kat kwn aku soh amik biri2 y comel tu.Padahal dia x penah main kot game tu.Tapi aku gegeh gak nak bnda alah tu..he3
ni la mesin tu :)

Tunggu punya tunggu,tempat tu x buka sepenuhnya lagi.So kami decide p solat n makan dulu.
Lepas ja makan,kami berpecah.Kawan aku p main game,aku plak p window shopping,kebetulan
masa tu mmg aku dok mencari sweater:)
pemain game terhandal :)

Masa kami jumpa balik,kawan aku soh amik sumtg dalam beg dia.Buka2,aku nampak biri2.
Seyes terkejut n dia soh amik.Huaaa..terharu gila ahh.Macam bf bgi adiah kat gf plak.Tapi kmi pompuan.hahaha.Tapi aku rasa feeling dia mcm tu ah.Thanks timah for da biri2.
Aku sungguh terharu sgt
my biri2 :)

3 comments:

loki said...

nak lawan tedi aku la tu hahaha

Ifah Ibrahim said...

tu dia paah makan laksa xmow2 ...haihhh

paahbaek said...

loki:x..ang teddy.aku biri2 =P

tipah:hahaha.bukan sng weh nak ada bhn2 tu kat sini.tu y bedal x mau2