Tuesday, 13 April 2010

'talak satu' =p



hi all
Dikesempatan ni saya nak buat pengumuman rasmi bahawasanya saya,nur farhah binti ahmad shabir akan mengambil alih sepenuhnya keatas blog ini.
Sebelum ini,seperti anda semua sedia maklum,blog ini adalah hasil perkongsian 3 gadis pergigian iaitu farhana.farhah.fatimah.

Memandangkan farhana dan fatimah telah mempunya blog masing2 dan ketidak-aktifan mereka dalam FA.FA.FA, dan juga keterlebihan aktifan farhah dalam blog ini yang macam dah conquer blog seorang diri,dengan ini jatuh 'talak satu' dalam institusi kekeluargaan mereka.

Penceraian ini telah lama dituntut oleh fatimah wa farhana,namun pihak ke-3 iaitu farhah telah meminta penangguhan kerana ketidak-sediaan beliau dalam menjalani kehidupan bersendirian.=p

So kat sini aku nak bgi link ex aku la ek fatimah farhana

we=)

Later,aku akan renovate this blog sikit2 naa...sbb xdak masa nak wat demikian diatas kekangan masa(yo2 la sgt,padahal xpndai mana=p)

n thanks kat sesapa y sudi singgah n layan penulisan aku y banyak merapu ni =p

8 comments:

nub said...

waahh!!!

slamat succes dgn blog anda..

merpatiputih said...

thanks nub.sila ikuti aku ek
hahaha=p

nub said...

baekk bos

merpatiputih said...

aku lak bos
ang la kot
he3

nub said...

heh..ang la...bos besaq

farhahshabir said...

hola..
aku laa..
nnti aku blik mesia mai kutip gaji naa
he3

Ifah Ibrahim said...

chaiyok3 bebeh

paahbaek said...

thanks tipah syg =)