Wednesday, 21 April 2010

ADAMaya =p


Berehat sebentar bersama aina.
Hahaha.sengal ja aku.berehat sebentar la konon.padahal sentiasa kot aku berehat.xpulun mana pun study.adeh..terok2..Aku sedar akan hal itu,tapi langkah nak atasi x amik pun.

Hurm,aku skang having a short holiday kat alex.lepak2 umah aina...sian aina,dia busy dok p kuliah,aku lak senang lenang di rumahnya...


Opss,aku bukan pntg kuliah k,just almost subjek yang aku amik dah abis belajaq..So sekarang just hari khamis,sabtu n ahd ja aku ada kelas.So aku nak keluar jap dari 'kesibukkan' mansoura,aku melarikan dri jap kat sini..=)

Hari2 lain patut digunakan untuk study.Al-maklumlah,mansoura sekarang dah bermula demam exm...So niat mai sini kononnya nak cari mood baru nak study.Ngeh2..hope jumpa la mood tu kat sni..Hope sumting here can boost up my spirit...by what??usha pantai kot.hahaha

InsyaAllah esk lepas subuh,i'll rushing back tu mansoura n hope i can attend my practical class..=).(aku mmg suka rushing2 ni.amacam,leh msuk amazing race x??=p)


N one more,aku telah terjumpa drama baru y 'kena' aku follow la plak pasni,iaitu ADAMAYA.Agak sweet la cita ni..Semua ni aina y ajaq.hahaha(jgn mrh aina,bukan slh anda,aku y nak tgk jugak)

4 comments:

syahmi said...

citaa apa ang tgok ni paah??xyah tgok la.hahahahahha

paahbaek said...

alaa...
awt lak xyah tgk??
best la wwehh=)

khairi said...

jom cari semangat study tepi pantai alex.
Best woo~

paahbaek said...

sure ka leh jumpa??
hahaha..
tpi esk pgi nak blik dah la..
xdan maa =)