Sunday, 24 April 2011

mind n soul therapy :)



Olla...Salam alaik..
Alhamdulillah aku ngn kinah selamat sampai kat bumi mansoura petang tadi..Kami bru blik dari Oliday Inn kat Alex,kat umh aina n da geng :P

Aku la beriya sangat ajak kinah p sana teman aku.Tujuan aku nak p sana nak relax jap mind y tengah serabut macam akar rumput padang bola tu.Alhamdulillah,now aku macam dah ok..

Even x terkeluar pun benda2 tu dengan kata2,tapi minda dah dapat hapus buang suma2 benda ya menyesak kepala hotak ni.Jumpa member2 rapat kat sana dah bagi satu kebahagiaan kat aku :P
berpakaian mandi :P

Aim ke2,kononnya aku nak swimming kat pantai alex.Sampai2 ja petang semalam,yaAllah ombak sangat galak menghempas pantai.Kebetulan polis kawal xleh masuk kawasan bahr(pantai).Xtau plak awt.So semalam just loiter kat tepi2 pntai tu ja.Sambil membiarkan ombak y mangganas tu menghempas badan aku...


Masa tu excited bukan kepalang.Mengalahkan budak kecik plak aku rasa..hahaha.B4 ni penah berenang,berendam abis kat sana..kali ni x mampu.Just mampu rendam kaki n tgu ombak hempas badan :P

Kali ni p aku banyak abiskan masa kat umh aina dari jejalan.Bebetul rasa mcm check in masuk otel n check out.Dah la dapat rest memanjang,makanan plak sedap2..

Thanks suma..Nak tunggu hampa mai sini,harapan laa...
Bak pepatah aku: "Dak Alex x sudi turun mnsoura,kami ja terhegeh-hegeh mai Alex" :P


4 comments:

Adi Zhaf said...

ayat cam toucin dgn dak alex je =P

:: Cara Tinggal Jejak ::

Ifah Ibrahim said...

eyh ada muka mcm kak senior aku je

IqbalHakim said...

basah lenjun x ang pa'ah? hehehe.. seronok travel erk? hihihi...

paahbaek said...

adi:agak la..saja nak soh depa mai sni gak :)

tipah:sapa2..suma sama umuq kita la :)

iqbal:basah la..hahaha..tpi teruja