Friday, 20 August 2010

x perlu risau :)


HOHH.banyak gila episode sinetron Cinta Kirana katAstro Ria.
Jenuh nak follow!
aku punya la dok pk mcm mna nak follow cita tu bila balik mesir nnti.
ten.ten.ten.
xperlu risau.aku dah jumpa lmn web y boleh aku follow disana nnti.
hahaha.lagha2..tu la.skali terlayan cita,mmg pyh la aku nak tinggai.
even agak bosan dengan cara drama seberang y suka buat slow motion,muzik bila terkejut tu plak asyik sama ja.
dah la tu,jln cerita lbh kurg ja.
ada watak miskin,ada kaya,ada watak cinta x terbalas,ada watak jahat nak bolot harta.
tapi aku tetap nak tgk gak.
pelik2.aku tertarik sbb Nia Ramadhani pegang watak baik kali ni.
tu mcm nak tgk.he3

2 comments:

loki said...

nia ramadani ada fesbuk.dah add belum?

paahbaek said...

hahaha.ritu aku cri x jumpa la weh