Saturday, 15 October 2011

semangat belum pulih

kehidupan ku di Mesir masih belum stabil
semangat study pun x muncul2 lagi
bila di kuliah ja tekun mendengar bebelan doc
balik rumah leka dengan dunia maya n variety show korea
ntah la bila semangat study aku nak menjenguk pintu hati ni
patient dah mula kena cari
patient untuk praktis buat tampalan gigi geraham
dan jugak patient utk buat gigi palsu

semalam aku dapat offer dari kawan dentist
dia offer nak bagi milo 3 in 1
reason:sebab dah nak expired
aku xkisah,tros ja terima offer tu :P
hahaha.aku pun xtau mcm mana dak tu tau aku suka milo
thanks even esk tarikh expired dia
dah la banyak
love it :)

3 comments:

IqbalHakim said...

pa'ah... semangat datang dengan doa berterusan masa solat..

huhuhu... so, aku doakan kembali semula semangat study ko..

korea and others can wait while future dentist can't wait no more aite?

chaiyoooorK!!!

paahbaek said...

huaaa..thanks iqbal utk kta2 smngt ni :)

Adi Zhaf said...

ulala :P