Monday, 29 November 2010

Kena Tagged ngn Pipah n Tipah =p


Kemalasan tahap ke25..Tapi sebab nak layan adik kesayangan n kwn kesayangan aku ni,aku buat lah jugak even xdak idea abis n mls nak mampp =p

Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, fact, habits, or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tagged the person who tagged you. If I tag you, its because i want to know more about you.

1.Aku terponteng kelas lagi hari ni T__T

2.Sejak dua menjak ni aku selalu tidoq lama.(maybe dah lma x minum nescafe kot=p)

3.Baru2 ni berbalas email dengan ayah n ayt buat aku terharu adalah, "xpa lah,Paah kejaq cita2 ayah nak jadi dentist,bukan cita2 Paah'.Sungguh buat aku sedih..Tapi paah janji akan buat abis baik ::)

4.Semalam pilihan raya kat Mesir,tapi Uni aku x cuti.Pelik bin ajaib

5.Baru2 ni aku terjebak dengan Running Man dan menyebabkan aku terminat Kim Jong Kook y pemalu :)

6.Aku sangat suka jejalan serta ber'travel' :)

7.Sangat teringin p Alex nak mlwt Aina.Really miss her

8.Ada perasaan aku x balik Mesia cuti summer thn ni :(

9.Sangat teringin nak men snow

10.Sangat addicted kat milo

11.Selalu sakit2 belakang,tambah2 bila kat Mesir ni=p

12.Lately ni sangat busy dengan keja2 Prosthesis,Crown n Bridge dan juga Operative.

13.Tertekan dengan Prosthesis sebab makin mencabar.Dok kena susun gigi n so on.

14.Perlukan gigi manusia dalam jumlah yang banyak sebab nak buat latihan atas gigi2 betoi pulak.B4 ni just guna artificial teeth.

15.Teringin round europe,tpi xtau bila n ikut keadaan duit=)

16.Tak suka dengan kucing yang nak menghampiri aku,if aku yang p pegang dia xpa.Tidak aku kan lari (takut kucing la senang cakap)

17.Dah lma x tepon mesia,sure mak aku bersedih.InsyaAllah ASAP aku akan tepon pas beli mic bru

18.Tahun ni isnyaAllah cuti winter just p SINAI.(hope so)

19.Berharap mak dan ayah mai mwlt aku b4 aku abis study.

20.Bercita2 nak smbg master lps abis buat degree,but b4 that nak kwen dlu.ngeh2(bdget ada calon)

21.Tahun 2011,umuq aku kan 21tahun.sangat tidak sesuai dengan perwatakan aku :p

22.Seorang yang tidak pandai membuat keputusan n fussy dalam membeli belah.

23.Lepas ni nak p makan kuih lapis (ka seri muka ntah) kat umah pizah.ngeh3

24.Nak jadi dentist yang berjaya dunia akhirat.

25.Excited nak dapat anah buah untuk julung kalinya.Hope kak ngah dapat melahirkan zuriat y sihat dan hnsm=p

Hope benda yang sama la ngn apa y tipah tagged=p.Malas ah nak tagged org lain.Tapi if nak buat silakan n let me know k=)

2 comments:

Ifah Ibrahim said...

ha3 hntam sajalah labu

paahbaek said...

salah eh..y ang punya mna??=p