Saturday, 20 August 2011

xposa

Tadi nampak budak2 melayu lelaki dok isap lolipop,jilat aiskrim.Gaya n muka macam budak belasan tahun.Senang cita budak skolah menengah la.
Memula aku tengok macam biasa.Bila aku pk balik bru sedaq la ni bulan posa :P
"YaAllah,kot ya pun x posa,xyah la buat depan public"

Ntah mna silapnya. P skolah suruh ngaji agama,amik mudah.La ni dah xtau beza dosa pahala sapa susah?

Just mampu doakan mereka akan berubah satu hari nanti..(even dri ni pun xdak la baik mna)

3 comments:

Loki said...

patut jais kena jadi macam polis, tangkap orang tak posa, orang tak solat. skang ni orang lagi takut hukum manusia dari hukum Allah.

paahbaek said...

cadangan akan dipertimbangkan :P

Amni said...

hemm... kalau perasan.. lelaki lagi senang nak tinggalkan pausa dari perempaun kan? adakah ini tandanya lelaki krg rasa tanggungjawab? huhu...

selamat hari raya dear..=)