Sunday, 22 May 2011

reaksi aku pabila....

''alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....jgn la kawen lagi..xbest la..nnti xleh lepak skali dahh..hu2..jgn ahh..xbest la..n jgn ckp ngn org sini jugak..' (dah la nada y agak ala2 separuh jerit :P )

tengok,ni la reaksi aku bila ada seseorang ni buat pengakuan kat aku bahawa dia nak kwen..tapi dlm proses lagi la..insyaAllah klu licin,masuk thn depan,dah bergelar is3 dah org tu.
apa punya kwn la paah ni,dah org nak kwen,nak buat bnda baik,patut sokong..bukannya ckp mcm tu.. :P

dah la org tu bagitau sendiri nak kwen apa suma,siap ckp rasa aku ni special utk dia,tu pun x pndai nak hargai lagi ka??Patut bagi support.haish..

Jahatkan aku,x bgi org kwen sebab atas kepentingan diri sendri :P
Lepas tu aku tersedaq kesalahan aku,n tros aku leh trima kenyataan ini.JIka itu adalah terbaik untuk dia.Cek doakan terbaik utk anda :)

Mana ada kwn x suka pabila kwn2 dia nak kwen..tambah2 org y rpt dengan kita.sure la syok kan..tapi iya la..bhg la xdak lgsg rasa sedih,sbb nnti dia dah jadi milik org lain,aku xleh dah la nak abiskan banyak masa lbh dri suami dia..baik kwen ngn aku kan..tpi xleh..sbb kmi sejantina :P

But,if u feel dat's da best,proceed.. :)
sebab yakin,anda dah layak jadi is3 org
anda dah mempunya ciri2 is3 solehah :)
n anda mmg lyk kwen dri saya y masih x mtg2 ni..hahaha

Thanks jugak kepada anda sebab bagi tahu awl,xdak la nak kesot hti nnti..tup2 dah kwen..haish..ni xleh jdi ni..he3 :)

Thanks jugak sbb anggap i'm special to u..love u :)
insyaAllah,benda baik Allah akan mudahkan,even i'm still xleh trima kenyataan lagi,ramai y aku rpt dah nak jadi is3 org..

But me??lek lu..muda g.. :P

p/s:best sbb org tu dah tau mcm mna dia jumpa bakal suami dia..aku ni,still samar2 :)
best jugak sbb tempoh pertunangan ni bru depa nak berkenalan..bertukaq2 info sesama sendri..sebab benda ni xkan sia2..sebab dah pasti dia adalah pilihan n pembimbing kita ke syurga sana..insyaAllah :)

3 comments:

Nakemah San said...

paah!! cepat la kawen!! hahaha

FaraSyeera said...

sapa ni paah? cm tau ja! hehe!

paahbaek said...

naemah:aku la y kena.ang dlu la :)

paen:bukan y tu..ni org len plak..he3