Saturday, 19 March 2011

cengeng


kuat sungguh aku nanges kali ni..aku xpaham awt..b4 ni xdak la nanges trok2..sat2 ja.. tu pun xdak la teresak2 mcm kali ni..

semalam berpisah dengan mak,kak ngah n aqif kat penang,aku dah mula nanges..
masa dalam keta ngn ayah n kwn2 ayah aku otw nak p kl,bila aku teringat kat mak,air mata aku mengalir lagi...bila aku tgk gmbaq aqif,air mata aku galak nak trun lagi..
bila aku dapat msg kak ngah aku,lagi galak aku nanges smpai x sempat baca abis pun msg tu..nak bls pun x mmpu sbb sedih sgt..

weird!i dont believe this is me! Aku bukan jenis senang menanges melainkan bab2 family.Tapi xdak la sampai tera ni

msg kak ngah aku ada la bunyi mcm ni: Paah,thank u so much sbb jga kak dgn aqif,we will miss u of course. Sorry kekadang perangai kak buaat paah menyampah@ trasa.Nnti kak akan tunjuk gambaq paah kat aqif bgi dia kenal Mak Njang dia k.Kak dan abg wan pun insyaAllah akan upload gmbaq kat fb.Jga dri baik ............(bla2 bla2)

Mna x sedih bca mcm ni..he3..

Ptg tu dalam kul 5 aku berpisah plak ngn ayah aku.Ayah xleh hntaq aku p airport tadi sbb 19mac sepupu aku kwen kat Aloq Setaq,so kena balik lepas menghadiri kenduri malam semalam kat KL...
Masa slm n peluk ayah aku,air mata trun g..SAmpai aku amik lif nak trun la..Air mata galak trun g..Masa tu dah la ujan kat luaq..tapi aku kat dlm keta pun bsh . aku x phm awt aku nak nges sgt. G pun masa tu mak aku call..aku dah sebak.. n lepas ja mak aku letak,aku nanges lagi..senget la.nanges ja keja..depan kak long aku plak tu..wat segan ja

Even aku terpk skit sal mak ayh aku,aqif dan lain2 sure buat aku nak ngalir air mata..

Tadi b4 berpisah ngn kak long ngn benah pun aku nanges sakan..xpenah dibuat aku b4 ni..apakahhh??Lemah sgt la

Lepas ja kaunter emigresen,mak aku call..ckp la ngn mak aku...Tapi aku xmmpu nak minx maaf apa suma sbb lidah kelu sedih sgt...aku cpt2 nak letak tepon..Lama kmi dua berdiam..Last2 dengaq dihujung talian suara mak aku nanges,lagi la galak air mata aku nak nanges..x kira org dah..mta basah..jln x tgk sapa dah :P

Tadi masa dlm plane dri KLIA ke Bahrain y makan masa selama 8jam,byk kali gak aku nanges..
Nanges aku just sebak2..air mata jatuh laju..tpi xdak la teresak..satgi abis la malu ngn dak2 sebelah aku.Gaya mcm budak 1st year nak balik p mesir..padahal thn ke3 dah kat mesir

Mata aku sejak semalam n ari ni mmg agak sembam..

N now pun aku tengah nanges :P Tambah2 aku dengaq suara baby nanges..tros tringat kat AQif..
Aku x phm..mcm ada bnda x syok nak jadi..
xtau la sama ada aku kat mesir y nak jdi sumtg or keluarga aku kat mesia..
if anythg jadi kat aku,maafkan aku dri ujg rmbut ke ujg kaki atas dosa2 aku buat kat hmpa suma selama ni:)
Mak n ayah jaga kesihatan!
Ni trasa summer nnti nak blik mesia ni :P

Now tgh tgu flight ke Cairo.Transit selama 21jam di Bahrain.Patut dpt otel tpi disebabkan riots kat Bahrain kmi xleh kluaq dri kwsn airport.Now sejuk n aku lapaq balik~~

5 comments:

FaraSyeera said...

sibet ar paah..ak baca post hg pun ak nangessss...seb bek xde org...wuwuwu~ ak pon mntk maaf slh silap ak ngn hg ye paah...^^

Ifah Ibrahim said...

sedey jugak T_T..ptot la laju ja ltak tepon

iyou said...

ish paah... hg jgn pikiaq bkn2.. biasala bila kita dah jadi wanita, instinct kita matang dari dulu.. kalau dulu gila2, sekarang dah boleh 'ayu'.. hehe.. kan?

gudluck, paah.. jaga diri baik2 kat sana... aang aku pun baru fly kelmarin..

aku doakan suma saudara aku kat sana selamat.. insyaAllah

cik^fiqa^ said...

hmm...pa'ah..jg diri lek lok...klau pnjg umo, kita jmpa lg...aku lg2 la sedih ngn hg...dh la x jadik g mndi sungai...huk3..xpa pa'ah..bila2 hg blek umah, tros gtau aku tau..aku nak sedia transpot s'dri..

khairi malik said...

salam...sori paah, lama x jenguk blog ni. btw, at least dah smpai kat mesir.

Saye ni tk fly lagi ke mesir. haih~